پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ارتش‌های سایبری که عمدتاً کارکرد تخریبی در فضای مجازی دارند، یکی از ستون‌های ترویج عدم انسجام در جامعه هستند، جریانی منسجم که به سمت ایجاد بحران در کشور و برهم زدن آرامش عمومی در فضای مجازی حرکت می‌کنند. اما به واقع با آن‌ها چه باید کرد؟

محمدعلی ابطحی، فعال سیاسی اصلاح طلب، درباره مقابله با ارتش‌های سایبری به «انتخاب» گفت: این مسأله یک راه حل دارد؛ مسأله گفتگو با مدیریت اقتصادی-سیاسی این مجموعه هاست. این لشکر سایبری پنهان هم نیست. فعالیت‌هایی که نام آن را جهاد تبیین می‌نامند، در معاونت فرهنگی یکی از نهاد‌ها مدیریت می‌شود. من چندبار توصیه کردم که نوشتن تأثیرگذار در اینترنت را یاد بگیرند و فحاشی را کنار بگذارند. متأسفانه فقط فحاشی بلد هستند و زحمت نمی‌دهند که از اکانت‌های اصلی استفاده کنند. نوعی مشابهت با رفتار مجاهدین خلق در آن‌ها وجود دارد. باید با مدیریت این مجموعه‌ها در نهایت گفتگو شود که جهاد تبیین را با فحاشی اشتباه نگیرند.

وی در ادامه در رابطه با توان تأثیرگذاری مجموعه‌های سایبری مخالف دولت جدید بیان کرد: مؤسسه‌هایی که مبتکر ادبیات بداخلاقی سیاسی هستند، به یک نقطه وصل می‌شوند. آن مؤسسات هم به نفعشان است که به نیرو‌هایشان آموزش دهند که با فحاشی آسیب بیشتری می‌بینند.

وی تصریح کرد: در مجموع این رفتار‌ها، خیلی مشکل آفرین نیست، چون استدلال پشت حرف‌هایشان نیست. دیدگاه‌های واقع بینانه و علمی در حرف‌هایشان نیست و روحیات جامعه ایرانی هم با فحاشی‌های همراه نیست. در کل ارزش ندارد که آقای پزشکیان هم وقت خود را درگیر این‌ها کند. 

ابطحی درباره راهکار پزشکیان در مواجهه با ارتش‌های سایبری گفت: اگر آقای پزشکیان خود را درگیر این فعالیت‌ها کند، مانع می‌شوند، اما اگر توجه نکند، مانعی ایجاد نمی‌کنند. این‌ها چند دسته هستند، اول لشکر سایبری حزب اللهی داخلی، لشکر سایبری سلطنت طلبان که در خارج هم زمان رای‌گیری فعال بودند و لشکر سایبری مجاهدین خلق که دو لبه یک قیچی شده‌اند. در انتخابات تمام جریان معاند و رسانه‌های مخالف و آدم‌های فحاش خارجی، فقط علیه آقای پزشکیان برنامه پخش می‌کردند و در داخل هم چنین مسیری وجود داشت. کاش به این نکته توجه شود که مدت هاست دو لبه یک قیچی شده‌اند.

source

توسط chidanet.ir