آخرین گزارش انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران نشان می دهد،بهار امسال حجم صادرات گندله آهن ۱۱ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل رشده داشته است.

رشد ۱۱ درصدی حجم صادرات گندله آهن در بهار ۱۴۰۳

به گزارش اخبار ساخته ها؛ انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران در آخرین گزارش خود، اعلام کرد: با وجود افزایش ۱۱ درصدی صادرات گندله و ثبات تقریبی در صادرات کنسانتره سنگ آهن ارزش صادرات زنجیره فولاد کشور در بهار امسال، ۱۹ درصد معادل تقریبی ۴۰۰ میلیون دلار نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش داشته است.

در این گزارش کاهش ۳۲ درصدی ارزش صادرات فولاد میانی، معادل ۳۵۸ میلیون دلار کاهش نسبت به مدت مشابه سال گذشته به چشم می خورد.

صادرات محصولات زنجیره فولاد نیز در بهار امسال به حدود ۶ میلیون و ۶۰۰ هزار تن رسید که کاهش ۲.۴ درصدی نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲ را نشان می دهد.

براساس این گزارش افزایش ۳۲.۲ درصدی صادرات مقاطع طویل فولادی نیز در بهار امسال در شرایطی محقق می شود که صادرات بیشتر کارخانجات نوردی به دلیل مقررات ارزی متوقف شده است و صادرات تنها توسط تجار و با کارت‌های بازرگانی یکبار مصرف صورت می گیرد.

همچنین صادرات اسلب در بهار امسال نسبت به سال گذشته کاهش ۵۰ درصدی داشته است و صادرات انواع ورق فولادی تنها به میزان ۷۷ هزار تن انجام شده است که بیش از ۴۱ درصد افت نسبت به مدت مشابه سال گذشته دارد.

گفتنی است یکی از مشکلات صنعت فولاد ایران در سال های متمادی اعمال محدودیت‌های برق و گاز در تابستان و زمستان بوده است، و در سال جاری، این محدودیت‌ها بسیار زودتر و شدیدتر از سال‌های گذشته عملیاتی شده که تولید و تحویل محصولات فولادی را تحت تأثیر قرار داده است که تبعات آن تأثیر منفی در صادرات فولاد خواهد داشت. باتوجه‌ به اهمیت و حساسیت موضوع و لزوم تحویل به‌موقع محصولات فولادی در بازارهای جهانی جهت تثبیت حضور در بازارها ضروری است مسوولین این موضوع را مورد توجه قرار داده و در خصوص اعمال محدودیت‌ها به‌گونه‌ای تصمیم‌گیری و اقدام نمایند تا آسیب‌های کمتری متوجه صادرات فولاد شود.

 گندله ماده اولیه ای است که به عنوان تغذیه کوره های احیای مستقیم سنگ آهن استفاده می شود و آهن اسفنجی یکی دیگر از محصولات بسیار پرکاربرد در فولادسازی است که به آن گندله متخلخل نیز می گویند و از احیای مستقیم سنگ آهن به دست می آید

فولاد مبارکه به عنوان بزرگترین تولید کننده آهن اسفنجی در خاورمیانه و غرب آسیا، سال پیش افزون بر ۱۰ میلیون و ۴۷۳ هزار تن بود که یک سوم تولید این نهاده در کل کشوراست.

انتهای پیام/

منبع خبر: بازار

source

توسط chidanet.ir