به گزارش همشهری آنلاین به نقل از نمناک، بلانچ به معنی شوک وارد کردن به مواد غذایی برای غیر فعال کردن آنزیم هایی است که باعث فساد و خراب شدن سبزیجات می شود. بلانچ کردن باعث می شود سبزیجات خاصیت، تردی، مزه و رنگ خود را حفظ کنند.

در روش بلانچ کردن مواد غذایی به مدت کوتاهی در یک مایع داغ، مثل آب یا روغن در حال جوش غوطه ور می شود. بلافاصله بعد از اتمام بلانچ کردن، مواد غذایی باید به سرعت سرد شوند تا روند پخت متوقف شود.

بلانچ کردن قارچ به روش ساده ؛ با این ترفند قارچ در فریزر سیاه نمی‌شود

بلانچ کردن قارچ سبب می شود بتوانیم قارچ را بدون سیاه شدن و حفظ شدن حالت طبیعی آن طولانی مدت نگهداری کنیم. برای بلانچ کردن قارچ به روش زیر عمل کنید:

آموزش بلانچ کردن قارچ

درون قابلمه متوسط آب بریزید و بگذارید تا جوش آید.
قارچ ها را بشویید و آبکش کنید.
سپس قارچ ها را اسلایس کنید.
قارچ ها را درون ظرف آب جوش بریزید و نمک و آبلیمو به آن بیفزایید و به مدت ۵ دقیقه اجازه دهید، بماند.
قارچ ها را آبکش کنید.
قارچ ها به مدت ۲ دقیقه درون آب پر از تکه های یخ بریزید و سپس آبکش کنید.
بعد از رفتن آب قارچ، آنها را درون زیپ کیپ قرار داده و داخل فریزر بگذارید.

source

توسط chidanet.ir