پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

دیجیاتو: تخمین زده می‌شود که بیش از ۱ میلیارد نفر در سراسر جهان تحت‌تأثیر این اختلال قرار دارند که در بیشتر موارد نیز تشخیص داده نمی‌شود. اگر آپنه خواب درمان نشود، می‌تواند پیامد‌هایی مانند افزایش خطر ابتلا به فشار خون، دیابت نوع ۲ و مشکلات قلبی داشته باشد.

با هدف کمک به کاربران برای جلوگیری از در معرض صدای بلند محیطی قرارگرفتن و درعین‌حال حفظ کیفیت صدایی که به آن گوش می‌دهند، قابلیت Hearing Protection به ایرپاد پرو ۲ افزوده می‌شود. تراشه H۲ در این ایرپاد به کاهش مداوم صدا‌های مضر بلند کمک می‌کند. این قابلیت به‌صورت پیش‌فرض روشن است. ازآن‌جایی‌که ایرپاد ۴ به تراشه H۲ مجهز است، مخصوصاً مدل گران‌تر آن که حذف نویز فعال (ANC) نیز دارد، احتمالاً قابلیت‌های جدید در ایرپاد ۴ نیز در دسترس قرار بگیرند. البته هنوز چیزی تأیید نشده است.

قابلیت تشخیص آپنه خواب در اپل واچ ۱۰

براساس گزارش iClarified، یکی از قابلیت‌های قابل‌توجهی که اپل روی آن متمرکز بوده، تشخیص آپنه خواب است. آپنه خواب اختلال شایعی است که در آن تنفس به صورت لحظه‌ای حین خواب متوقف می‌شود و از دریافت اکسیژن کافی به بدن جلوگیری می‌کند.

طبق مطالعات اپل با همکاری دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه میشیگان و سازمان بهداشت جهانی، از هر ۳ نفر یک نفر مرتب در معرض صدای بلند محیطی قرار می‌گیرد که می‌تواند بر شنوایی‌اش تأثیر بگذارد؛ مانند سوار مترو شدن، تردد در ترافیک و شرکت در رویداد ورزشی.

اپل شب گذشته از ایرپاد ۴ و اپل واچ ۱۰ پرده برداشت؛ بااین‌حال یکی از نکات برجسته‌ای که اپل روی آن تأکید داشت، قابلیت‌های جدید ردیابی سلامت مانند محافظ شنوایی ایرپاد و تشخیص آپنه خواب در اپل واچ است. اکنون جزئیات بیشتری از این قابلیت‌ها منتشر شده که در ادامه به آن‌ها می‌پردازیم.

قابلیت‌های جدید سلامتی در ایرپاد پرو ۲ و ایرپاد ۴

براساس اعلام اپل، در پاییز ۲۰۲۴ ایرپاد پرو ۲ به قابلیت‌های «شنوایی‌سنجی» (Hearing Test)، شبیه سمعک یا کمک‌شنوایی (Hearing Aid) و محافظ شنوایی فعال (active Hearing Protection) مجهز خواهد شد. قابلیت سمعک که بر پایه نرم‌افزار توسعه یافته است، دسترسی به ویژگی کمک‌شنوایی را با قیمتی مناسب برای افرادی که از مشکلات شنوایی رنج می‌برند، آسان‌تر می‌کند. این قابلیت ابتدا در آمریکا و کانادا در دسترس خواهد بود، اما انتظار می‌رود به‌زودی مجوز سازمان‌های بهداشت کشور‌های مختلف را نیز دریافت کنند و در بیش از ۱۰۰ کشور قابل‌استفاده باشد.

source

توسط chidanet.ir