مدیر سامانه خودنویس با بیان اینکه تاکنون بیش از یک میلیون قرارداد اجاره در این سامانه به ثبت رسید از افزودن سرویس های بررسی اهلیت، تصدیق سند و جلسه مجازی به سامانه خودنویس خبر داد.

به گزارش اخبار ساختمان، مهدی ساسانی مدیر سامانه خودنویس گفت: امروز رکورد ثبت قراردادهای اجاره در این سامانه از مرز یک میلیون قرارداد عبور کرد و تا کنون برای یک میلیون و ۳۳ هزار و ۱۸۹ نفر کد رهگیری توسط سامانه خودنویس صادر شده است. این تعداد قرارداد، نشان دهنده اقبال مردم به سامانه خودنویس است که به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار گرفته است.

مدیر سامانه خودنویس میزان صرفه جویی در هزینه های مردم را از طریق ثبت قراردادهای رایگان اجاره و همچنین خرید و فروش معادل یکهزار و ۶۱ میلیارد تومان عنوان کرد.

ساسانی تصریح کرد: تمامی قراردادهای اجاره و خرید و فروش از نسخه قدیمی سامانه ثبت معاملات املاک و مستغلات (ایران املاک) به نسخه جدید آن (خودنویس) منتقل شده است و مشاوران املاک در سامانه خودنویس دسترسی کامل به این موارد دارند و می توانند انواع قرارداد اجاره و خرید و فروش را در این سامانه ثبت کنند.

به گفته وی، از کل قراردادهای ثبت شده، تعداد ۷۸ هزار و ۵۰۴ قرارداد توسط ۲۱ هزار و ۷۴۶ بنگاه مشاور املاک به ثبت رسیده و سایر قراردادها توسط کاربران به شکل موجر و مستاجر است.

مدیر سامانه خودنویس اعلام کرد: تعداد کل کاربران یکتا بر اساس کد ملی در تمامی قراردادها بدون احتساب شاهدان یک میلیون و ۸۵۹ هزار و ۱۱۴۰ نفر و تعداد کل افراد یکتا بر اساس کدملی با احتساب شاهدان معادل سه میلیون و ۷۶ هزار و ۶۹۶ نفر است.

ساسانی افزود: در بخش اجاره، تعداد قراردادهای ثبت شده توسط موجران معادل ۸۴۷ هزار و ۶۱۰ نفر و توسط مستاجران معادل ۸۷۲ هزار و ۴۸۶ نفر است.

ثبت سه هزار قرارداد خرید و فروش در سامانه خودنویس

وی توضیح داد: در سه ماه گذشته که بخش خرید و فروش به سامانه افزوده شده، بیش از سه هزار قرارداد خرید و فروش نیز به ثبت رسیده و کدرهگیری دریافت کردند.

ثبت ۴۱۶ هزار قرارداد توسط کاربران در پنج استان کشور

به گفته ساسانی، در بین تمام استان های کشور، میزان قراردادهای ثبت شده در پنج استان تهران، البرز، آذربایجان شرقی، خراسان رضوی و خوزستان معادل ۴۱۶ هزار قرارداد است.

سرویس های بررسی اهلیت، تصدیق سند و جلسه مجازی به سامانه خودنویس افزوده شد

مدیر سامان خودنویس تصریح کرد: در آخرین به روزرسانی سامانه، سرویس بررسی اهلیت، سرویس تصدیق سند و سرویس جلسه مجازی به ویژگی های سامانه افزوده شده است. این خدمات به طرفین معامله کمک می کند تا پس از رؤیت ملک و اسناد مربوط به آن با اطمینان بیشتر نسبت به انعقاد قرارداد اقدام کنند.

وی گفت: در تلاش هستیم در تعامل با شبکه بانکی با افزودن برخی خدمات بانکی در سامانه خودنویس فرآیندهای انعقاد قرارداد، انتقال پول و اجرای تعهدات قراردادی را تسهیل کنیم. در برنامه است تا در آینده نزدیک، اجاره های کوتاه مدت، خرید و فروش سرقفلی، پنل نمایندگان و امکان ایجاد پیش نویس قرارداد به سامانه افزوده شود.

پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی

source

توسط chidanet.ir