بلاخره انتظارها به پایان رسید و گفته می شود که بخش های مهمی از مجموعه برج میلاد افتتاح شد. معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران می گوید که به دنبال این هستند که بخش های مختلف این مکان را به تدریج افتتاح کرده و به بهره برداری برسانند.

به گزارش پرشین سازه ، محمدامین توکلی زاده اعلام کرد که در زمان افتتاح برج میلاد، خیلی از بخش ها و قطعات این مجموعه آماده نبود اما در طراحی اولیه لحاظ شده بودند. به همین دلیل است که حالا قطعه قطعه پیش می رویم تا بتوانیم مجموعه را کامل کنیم.

آئین افتتاح بخش های اداری برج میلاد با حضور معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، مدیرعامل برج میلاد و یکی از اعضای شورای شهر تهران برگزار شود.

در طی این مراسم، محمدامین توکلی زاده اعلام کرد که مهمترین اقدامی که در مجموعه انجام داده اند، ایمن سازی بود. واقعیت اینجاست که گود برج میلاد یکی از اصلی ترین نگرانی های شهروندان تهرانی بود که تبدیل به چالشی بزرگ گشته بود.

بر اساس گفته های معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، ۳۵۰ میلیارد تومان هزینه شد تا گود برج میلاد ایمن سازی شود و نگرانی خاصی از این بابت وجود نداشته باشد. البته این مجموعه هنوز آماده نشده و باید بخش های مختلف آن به تدریج افتتاح شوند و به بهره برداری برسند.

یکی از سوالاتی که در ذهن بسیاری از شهروندان تهرانی وجود دارد، این است که چه برنامه ای برای این مجموعه در آینده پیش بینی شده است؟ در نهایت قرار است کاربری این برج بزرگ چه باشد؟ معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران می گوید که تا تابستان آینده قرار است مجموعه استخر و باشگاه ورزشی آبی شرکت برج میلاد نیز تکمیل شده و به بهره برداری برسد.

توکلی زاده در بخش دیگری از صحبت های خود اعلام کرد:

در گام بعدی تکمیل بخش های مختلف برج میلاد، قرار است که صفه و بازسازی صفه برج میلاد نیز در پیش گرفته شود. این پروژه به دلیل موضوعاتی مثل نفوذ آب به مجموعه تا به امروز متوقف شده بود اما در تلاش هستیم که با بازسازی آن، دیگر شاهد چنین موضوعاتی نباشیم.

این مقام مسئول در بخش دیگری از صحبت های خود به این موضوع اشاره کرد که همزمان با سالگرد شهادت آرمان علی وردی، این ساختمان اداری برج میلاد نیز افتتاح شده است، بنابراین از این به بعد، ساختمان مزبور را با نام شهید آرمان یاد خواهیم کرد.

در بخش دیگری از مراسم مزبور نیز، مدیرعامل برج میلاد با اشاره به اینکه ساختمان اداری برج میلاد بعد از سال ها بلاخره افتتاح شده است، به ذکر جزئیات آن پرداخت. عباس حیدری اعلام کرد که تا به امروز برای کارکنان برج میلاد یک ساختمان اداری طراحی و اجرا نشده بود اما خوشبختانه امروز شاهد این موضوع هستیم و بلاخره این بخش نیز افتتاح شد.

حیدری در ادامه صحبت های خود اعلام کرد که ساختمان مزبور از سال ۹۵ آغاز به ساخت کرد اما روند تکمیل آن مدام به تاخیر افتاد. به نحوی که با آغاز دوره جدید مدیریت شهری در سال ۱۴۰۰، فقط ۴۰ درصد از این ساختمان تکمیل شده بود. ۶۰ درصد نیز در طی دو سال اخیر انجام شده است. به عبارت دیگر بخش زیادی از روند ساخت و ساز این ساختمان از سال ۱۴۰۱ آغاز شد و تا به امروز که تکمیل شده، ادامه پیدا کرد.

آقای احمد علوی، یکی از اعضای شورای اسلامی شهر تهران نیز که در آیین افتتاح ساختمان اداری برج میلاد حضور داشت، اعلام کرد که بحث اصلی امروز، عدم وجود زیرساخت فرهنگی نیست، بلکه مسئله اینجاست که نمی دانیم چگونه از این فضاهایی که در اختیار داریم، بهره ببریم.

این مشکل را می توان در تمام بخش های کشور مشاهده کرد و موضوع فقط به مدیریت شهری مربوط نمی شود. بر اساس گفته های این نماینده شورای شهر، دلیل اصلی این موضوع و مغفول ماندن ظرفیت های موجود در کشور به عدم اولویت بندی نیازهای جامعه است. به عبارت دیگر، بهره برداری های امروز بر اساس نیاز جامعه انجام نمی شود.

احمد علوی در انتهای سخنان خود تاکید کرد که همین عوامل باعث شده که نتوانیم به درستی از تمام فضاهای موجود بهره ببریم و خوشبختانه امروز که ساختمان اداری آماده بهره برداری است، شاهد خواهیم بود که سرانه فرهنگی و تفریحی برج میلاد نیز بیشتر خواهد شد.

تا قبل از این، بیشترین کاربردی که برج میلاد داشت، برگزاری گاه و بیگاه کنسرت یا فعالیت های فرهنگی بود. گاهی مواقع هم نمایشگاهی در این مجموعه برگزار می شد اما قطعا، بخش زیادی از پتانسیل های موجود در این مجموعه همچنان مغفول مانده است. بنابراین لازم است که حداکثر استفاده را از این فضا برد و فعالیت های مختلفی در آن ترتیب داد.

source

توسط chidanet.ir