به گزارش همشهری آنلاین: حجت‌الاسلام سید محمد آقامیری، عضو شورای اسلامی شهر تهران درباره نحوه شکل گیری مجمع مشورتی و تخصصی محله‌های شهر تهران در سال ۱۴۰۱ گفت: همزمان با شروع به کار این کمیته در شورای ششم و با توجه به وظیفه نظارتی، برنامه ریزی برای تشکیل شبکه انجام و مجمع مشورتی و تخصصی مردم تهران آغاز به کار کرد. این شبکه متشکل از شورایاران، معتمدان محلی و افراد نخبه و مسئولیت پذیر بود که با احصا مسائل و مشکلات عمرانی محلات و بررسی مطالبات مردمی و پیشرفت پروژه ها، پیگیری های لازم را در این خصوص با دریافت گزارش از منطقه انجام می‌دادند.

وی با اشاره به اینکه خروجی جلسات در مساجد و مجمع های مشورتی در قالب نظام نامه مسائل محلات تدوین شده است، افزود: بر پایه این نظام نامه و به تفکیک محلات، اقدامات انجام شده و پروژه های اجرایی سال ۱۴۰۱ تا کنون مشخص است و روند پیشرفت آن نیز ارائه شده است.

آقامیری درباره تقویت شبکه مجمع محله‌ها گفت: هم‌اکنون در هر محله، یک نفر به عنوان دبیر مجمع وجود دارد که در سه دوره گذشته، مشغول به فعالیت بوده و در کنار وی، یک جانشین و دو نفر کارشناس عمران و یک نفر کارشناس فرهنگی نیز حضور دارند.
عضو شورای اسلامی شهر ادامه داد : در حال حاضر، ۱۷۷۰ نفر در شهر تهران از طریق شبکه معتمدان محلی که صادق نخبه و مسئولیت پذیر هستند، شناسایی و از توانمندی آنها در رفع مسائل عمرانی محله‌ها استفاده می شود.
حجت الاسلام و المسلمین آقامیری درباره اجرای طرح من شهردارم۳ برای حل مشکلات مردم ابرازامیدواری کرد با همکاری مجمع مشورتی در این طرح و اجرای آن به طور کیفی، نتایج خوبی به دست بیایید تا از مشکلات مردمی گره گشایی شود.
وی مجمع تخصصی را یکی از فعال ترین شبکه های مردمی در سطح شهر تهران دانست و یادآور شد: معتمدان همچنین مشکلات و مسائل محله خود را به طور مکتوب به کارشناسان شورای شهر و اعضای کمیته ارائه می دهند که از این طریق نیز مسائل و مشکلات محلات را احصا می کنیم.
حجت الاسلام و المسلمین آقامیری، اطلاع رسانی اقدامات به گروه های مردمی از طریق شبکه محلات، انتقال مسائل ریز به مدیران شهری و آگاهی از وضعیت سطح شهر از طریق اخبار و عکس های ارسالی را از جمله مزایای مجمع عنوان کرد.
در ادامه امیرمحمد نوری، شهردار منطقه ۱۳ با اشاره افزایش اعتبار و بودجه پروژه های عمرانی منطقه در سال آینده نسبت به سال گذشته گفت: پیگیر مسائل مربوط به پروژه های عمرانی دوشان تپه و ساصد هستیم.

اضافه شدن اتوبوس‌های جدید به حمل و نقل عمومی پایتخت

همچنین صد و شصت و هفتمین نهضت «دیدارهای مردمی مسجد محور» که در مسجد لیله القدر محله شورا برگزار شد، حجت‌الاسلام آقامیری با حضور در جمع مردم از ورود چندین محموله اتوبوس تا پایان سال در نوبت های مختلف به کشور خبر داد.
عضو شورای اسلامی شهر تهران، معضلات موجود در زمینه حمل و نقل عمومی شهر تهران را در کنار توسعه فضای سبز و معاینه فنی خودرو ها از عوامل اثر گذار در آلودگی هوای پایتخت دانست و افزود: حجم زیاد رفت و آمد شهروندان تهرانی به صورت روزانه در سطح شهر، مدیران شهرداری را بر آن داشت تا اقدامات و برنامه‌ریزی‌های لازم و فوری برای حل و فصل معضلات حمل و نقلی در شهر تهران را انجام دهند.

وی اظهار داشت : در سال ۱۰۴۱ قرارداد خرید تعداد ۲ هزار و ۷۷۵ دستگاه اتوبوس با بخش خصوصی بسته شد و قرار شد از اول مهرماه ۱۴۰۲ این تعداد اتوبوس به نوبت وارد شبکه شوند اما به جای یک هزار و ۵۰۰ دستگاه اتوبوس فقط ۴۸۰ اتوبوس در سال گذشته به ما تحویل داده شد.

آقامیری ادامه داد: اکنون استاندارد نیاز اتوبوس در شهر تهران حداقل ۱۰ هزار اتوبوس است و از این تعداد در حدود ۳هزار و ۳۰۰ دستگاه اتوبوس فعال در شهر وجود دارد با توجه به برخی کم‌کاری‌ها، قرارداد خرید و واردات ۲ هزار و ۵۰۰ دستگاه اتوبوس برقی با کشور چین بسته شود و این در حالی بود که از ابتدای کار می‌توانستیم همه اتوبوس‌های درخواستی را با یک سوم قیمت از چین تهیه کنیم.

وی تأکید کرد: شرکت‌های ایرانی قیمتی بسیار بالاتر از شرکت‌های چینی به ما اعلام کردند که پس از آن با هماهنگی‌های صورت گرفته از سوی شهردار تهران با وزیر کشور، بانک مرکزی، وزارت صمت و مقامات اطلاعاتی کشور قرار شد اتوبوس‌های برقی چینی با کیفیت بالاتر و ضمانت ۵ تا ۱۰ ساله با مبلغ ۲۲۰ هزار یورو خریداری شود.قرار است تا پایان سال محموله‌های دستگاهی اتوبوس در نوبت‌های مختلف وارد کشور و پایتخت شود.
همچنین امیرمحمد نوری، شهردار منطقه ۱۳ هم در این دیدار درباره درخواست شهروندان این محله مبنی بر پوشش مسیل جاجرود گفت: امکان اجرای این پروژه در منطقه۱۳ وجود دارد و در نظر داریم این پروژه را در ردیف اعتباری پروژه های سال ۱۴۰۴ بگنجانیم.

source

توسط chidanet.ir