مهندس امید تقی‌پور، در گفت‌وگویی با پایگاه خبری ساختمان آنلاین، از برنامه‌های این گروه برای بهبود وضعیت مهندسان خبر داد. وی با اشاره به تجربیات ناموفق گذشته در همکاری صرفاً با افراد صنفی در نظام مهندسی، تشکیل گروه مهندسین امید را با ترکیب افراد دانشگاهی و صنفی را یادآور شد و تصریح کرد: تجربیات سال‌های گذشته نشان داده که هر وقت از افراد صنفی صرف در ساختار سازمان نظام مهندسی استفاده شود در عمل به مشکل برخوردیم بنابرین با هدف اعتلای جامعه مهندسان به دنبال بهره گیری از چهره های صنفی -دانشگاهی استفاده هستیم.

لزوم اصلاح سیستم ارجاع کارهای نظارتی

تقی‌پور ادامه داد:گروه مهندسی امید ۲۰ مورد از مشکلات شاخص جامعه مهندسی را شناسایی کرده و حل آنها را در اولویت برنامه‌های خود قرار داده است.
وی ادامه داد:یکی از مهم‌ترین این مشکلات، سیستم ناکارآمد ارجاع کارهای نظارتی است که باعث اختلال در روند اجرای کار مهندسان شده و تاکنون اقدامی مؤثر برای اصلاح آن صورت نگرفته است.
وی خاطر نشان ساخت:گروه مهندسین امید اصلاح این سیستم را در اولویت برنامه‌های کوتاه‌مدت خود قرار داده است.

برنامه ویژه برای جذب و آموزش فارغ‌التحصیلان

تقی پور به مشکل مهندسان تازه فارغ التحصیل اشاره کرد و گفت : از جمله برنامه های عملیاتی این گروه برای مهندسان جوان و فارغ التحصیل شده ، آموزش و‌کارآموزی آنها در سال اول و همچنین بکارگیری آنان بعنوان سرپرست کارگاه ساختمانی در سال دوم و‌سوم بعد از فارغ التحصیلی است ، که مهندسین در این مرحله با شناخت بهتر و اجرایی تری برای آزمون های نظام مهندسی جهت دریافت پروانه اشتغال اقدام به آزمون نظام مهندسی بعد از سه سال می کنند.

افزایش کیفیت خدمات، کلید افزایش تعرفه‌ها

وی در ادامه در خصوص موضوع افزایش تعرفه‌های مهندسی تاکید کرد: افزایش صرف تعرفه‌ها بدون افزایش کیفیت خدمات مهندسی، راه حل مناسبی نیست و تنها راه افزایش تعرفه‌ها، ارائه خدمات مهندسی با کیفیت بالاتر و ارزش افزوده بیشتر است. این رویکرد قطعا به بهبود وضعیت اقتصادی مهندسان منجر خواهد شد.

به این مطلب امتیاز دهید

source

توسط chidanet.ir