خبرگزاری رسا: مشاور عملیات سپاه پاسداران تصریح کرد: اینکه آمریکا و اسرائیل همچنان در انتظار عملیات وعده صادق ۳ ماندهاند، به نوعی موجب فرسایش آنها شده، این ایران است که زمان، مکان و کیفیت عملیات را انتخاب خواهد کرد.
سرتیپ دوم پاسدار حاج محمد باقر لکزایی در مراسم یادبود سپهبد شهید سردار سلیمانی و گرامیداشت دهه بصیرت که با هدف بررسی تحولات اخیر منطقه در آستان مقدس امامزاده شاه سید علی (ع) برگزار شد اظهار کرد: در سال ۱۹۶۳ جمال عبدالناصر در مصر روی کار آمد، زمانی که همه کشورهای عربی شعار محو اسرائیل را سر میدادند، او از این موقعیت استفاده کرد؛ و اتحادی را بین کشورهای عربی به وجود آورد.
وی افزود: ارتشی متحد از اعراب به خصوص مصر، اردن و لبنان که از حمایت بقیه دولتها برخوردار بودند شکل گرفت و عملیاتی وسیع را علیه اسرائیل غاصب به انجام رساند که هدف آن عملیات محو رژیم صهیونیستی بود ولی بعد از ۶ روز، اسرائیل با پیروزی مطلق جنگ را به پایان رساند.
مشاور عملیات سپاه پاسداران با بیان اینکه جنگ ۶ روزه موجب حقارت اعراب شد گفت: بعد از آن جانشین عبدالناصر یعنی انورسادات باز هم ارتش مرکبی از اعراب را شکل داد و در سال ۱۹۷۳ به جنگ با اسرائیل رفت که باز هم با پیروزی صهیونیستها تمام شد و به این ترتیب ذهنیت شکستناپذیری اسرائیل به وجود آمد.
وی ادامه داد: همه دولتها در برآوردهای خود، تهدیدات را شناسایی کرده و توان مقابله با آن را در زمینههای مختلف از جمله نظامی، اقتصادی، سیاسی و امنیتی و فرهنگی به وجود میآورند.
لکزایی با بیان اینکه کشورهای عربی اطراف اراضی اشغالی، دیگر تهدید نظامی زمینی برای اسرائیل محسوب نمیشوند گفت: رژیم صهیونیستی تهدیدی هم از جانب کشورهای دورتر احساس نمیکرد ولی به تدریج شاهد شروع دو انتفاضه از سوی فلسطینیها و همچنین تهدیدات نظامی هوایی از سوی گروههای لبنانی بودیم که البته حجم این حملات کم و به اصطلاح سبک بود.
مشاور عملیات سپاه پاسداران خاطرنشان کرد: اسرائیلیها در دهه هشتاد میلادی پیشرویهایی در لبنان انجام داده بودند ولی در سال ۲۰۰۰ با فعالیتهای حزبالله، بدون هیچ قید و شرطی از مناطق اشغال شده خارج شدند.
وی افزود: قضایای جنگ ۳۳ روزه سال ۲۰۰۶ هم گذشت و در سال ۲۰۱۵، دفاع هوایی اسرائیل به اوج خود رسید که هم در بحث اجرا و هم سامانهها مشهود بود.
لکزایی با اشاره به چهار لایه دفاع هوایی اسرائیل که با همکاری آمریکاییها اجرایی شده است گفت: اوج فناوریهایی که به کار گرفته شده، سامانه موشکهای پاتریوت است.
مشاور عملیات سپاه پاسداران با بیان اینکه چگونگی عبور از لایههای مختلف دفاع پدافندی اسرائیل موضوع همیشگی جلسات گروههای جهادی بوده و هست خاطرنشان کرد: با پیگیریهای مستمر و مجدانه شهید سید حسن نصرالله، راهکارهایی برای این منظور پیشبینی شده بود و راههای نفوذ به لایههای مختلف طراحی و تست شد.
وی افزود: تا زمان عملیات وعده صادق یک، آزمایشهای مختلفی در این زمینه انجام شد و عملیات اصلی هم با نفوذ به لایههای دفاع هوایی همراه بود؛ همچنین عملیات وعده صادق ۲ هم با نفوذ بیشتر به لایههای دفاع هوایی رژیم صهیونیستی صورت گرفت.
لکزایی با اشاره به احتمال انجام عملیات وعده صادق ۳ عنوان کرد: این عملیات بلاشک انجام خواهد شد البته باید بدانیم اکنون لایهی دیگری هم به دفاع هوایی اسرائیل اضافه شده که همان سامانه «تاد» است که تماما توسط آمریکا به انجام رسیده است.
مشاور عملیات سپاه پاسداران گفت: روزانه صدها میلیون دلار برای این سامانه هزینه میشود؛ در اینکه آیا میتوان در این لایه نفوذ کرد یا نه، بررسیهای فراوانی انجام شده است.
وی افزود: آمریکاییها حتی به اسرائیل اعتماد نکرده و هیچ یک از نیروهای صهیونیست را در آمادهسازی و نگهداری سامانه تاد بکار نگرفتهاند.
لکزایی تصریح کرد: اینکه آمریکا و اسرائیل همچنان در انتظار عملیات وعده صادق ۳ ماندهاند، به نوعی موجب فرسایش آنها شده، این ایران است که زمان، مکان و کیفیت عملیات را انتخاب خواهد کرد و میتوان گفت ابتکار عمل در دست ماست.
مشاور عملیات سپاه پاسداران با بیان اینکه اکنون دشمنان ما در انتظاری فرسایشی به سر میبرند گفت: آنها هر روز در آمادهباش صد در صدی هستند و اصولا همین مسئله یکی از اهداف جمهوری اسلامی است.
source