به گزارش ساختمان آنلاین به نقل از ایسنا، مریم صباغ‌زاده، عضو هیات مدیره این شرکت دانش‌بنیان در توضیح عملکرد این محصول، گفت: حفاظت از سازه‌ها در مقابل تخریب ناشی از آتش‌سوزی هیدروکربنی در صنایع نفت و گاز و پتروشیمی همواره مطرح است و پوشش ضد حریق پایه معدنی، ملاتی برای حفاظت از فولاد و بتن در برابر آتش‌سوزی و حریق هیدروکربنی است.

وی افزود: این پوشش‌ها به دلیل مقاومت حرارتی بسیار بالا و ضریب رسانایی گرمایی بسیار پایین، روند انتقال حرارت در سازه را کاهش داده و باعث زمان تاخیر در فروپاشی سازه در برابر حریق می‌شود که این امر می‌تواند پوشش ضد حریق بر پایه مواد معدنی پاششی را برای مقابله با حریق بسیار کارآمد کند و این زمان فرصت کافی را برای اطفای حریق توسط نیروهای آتش‌نشانی فراهم می‌کند.

به گفته صباغ‌زاده، این محصول یک پوشش سیمانی سبک تک جزئی برای سازه‌های فلزی است و از مقاومت بسیار بالایی در برابر آتش برخوردار است و با ضخامت بسیار پائین بر روی سازه‌های فولادی و بتنی و عرشه‌های سقف اجرا می‌‎‌شود.

به نقل از معاونت علمی ریاست‌جمهوری، صباغ‌زاده ادامه داد: این پوشش سیمانی در فضای داخلی و خارجی قابل استفاده‌ است. در ساختمان‌های مراکز آموزشی، تفریحی و سرگرمی و پروژه‌های ساختمانی بالای ۴ طبقه که الزام به اجرای پوشش ضدحریق دارند، کاربرد دارد. همچنین، عمده صنایع مانند پالایشگاه‌های نفت و گاز، پتروشیمی‌ها، نیروگاه‌ها، سوله‌های انبارهای صنعتی، سوله‌های نگهداری مهمات، پمپ بنزین‌ها، تونل‌ها و … که نیاز به مقاوم‌سازی سازه‌های فلزی، بتنی، دیوار و سقف در برابر آتش هیدروکربنی و Jet Fire را دارند، هم می‌توانند از این پوشش سیمانی استفاده کنند، چراکه این پوشش به مدت ۱۸۰ دقیقه در برابر حریق مقاومت دارد.

عضو هیات مدیره این شرکت دانش‌بنیان، ظرفیت تولید این محصول را ۲۵ تن در روز دانست و گفت: این پوشش معدنی مقاوم به حریق کاملا به شکل بومی تولید شده است و در تهیه آن از هیچ ماده وارداتی استفاده نشده‌ است.

source

توسط chidanet.ir