اداره کل راه و شهرسازی استان تهران با ارسال پیامکی به متقاضیان نهضت ملی مسکن به آنها تا ۳۰ دی ماه برای افزایش آورده به ۳۵۰ میلیون تومان فرصت داده است. بر اساس این پیامک، میزان قسط آورده متقاضیان به ۷۰ میلیون تومان افزایش یافته است. متن پیامک ارسالی به این شرح است:

متقاضی محترم طرح نهضت ملی مسکن، با توجه به شروع عملیات اجرایی پروژه‌های نهضت ملی مسکن و تسریع در پیشرفت فیزیکی پروژه، مقتضی است نسبت به تکمیل آورده تا سقف ۳۵۰ میلیون تومان تا تاریخ ۳۰ / ۱۰ / ۱۴۰۳ اقدام نمایید (مبلغ این قسط ۷۰ میلیون تومان).

عدم واریز وجه در موعد مقرر موجب توقف پروژه، افزایش قیمت تمام شده و متضرر شدن متقاضیان خواهد شد. بدیهی است با توجه به امتیازبندی بر مبنای هر یک میلیون تومان در هر روز یک امتیاز، در صورت تاخیر در پرداخت، موارد در امتیازبندی و رتبه متقاضی لحاظ می گردد. اداره کل راه و شهرسازی استان تهران.

این در حالی است که اوایل مهرماه امسال، اداره کل راه و شهرسازی استان تهران پیامک زیر را برای متقاضیان نهضت ملی مسکن ارسال کرده بود:

با توجه به شروع عملیات اجرایی پروژه‌های نهضت ملی و تسریع در پیشرفت فیزیکی پروژه، نسبت به تکمیل آورده تا سقف ۲۸۰ میلیون تومان تا تاریخ ۲۰ / ۰۷/ ۱۴۰۳ اقدام نمایید (مبلغ این قسط ۵۰ میلیون تومان).

عدم واریز وجه در موعد مقرر موجب توقف پروژه، افزایش قیمت تمام‌شده و متضرر شدن متقاضیان خواهد شد. با توجه به امتیازبندی بر مبنای هر یک میلیون تومان در هر روز یک امتیاز، در صورت تأخیر در پرداخت، موارد در امتیازبندی و رتبه متقاضی لحاظ می‌گردد. اداره‌کل راه و شهرسازی استان تهران

پس از واکنش رسانه‌ها به افزایش میزان اقساط نهضت ملی مسکن، معاون مسکن و ساختمان اداره‌کل راه و شهرسازی استان تهران به تشریح دلایل این موضوع پرداخت. 

عبدالرضا غفوری با اشاره به ارسال پیامک واریز ۷۰ میلیون تومان به متقاضیان، اظهار کرد: «متأسفانه در نیمه اول سال ۱۴۰۱ به‌دلیل عدم همراهی سیستم بانکی در پرداخت تسهیلات پروژه‌های نهضت ملی مسکن، پیشرفت فیزیکی پروژه‌ها به دلیل اتکا صرف به آورده متقاضیان بسیار کند بود.»

وی افزود: «با تلاش‌های وزارت راه و شهرسازی و همکاری اداره‌کل راه و شهرسازی استان تهران و بانک ملی، روند انعقاد قرارداد مشارکت و پرداخت تسهیلات با توجه به پیشرفت فیزیکی پروژه‌ها آغاز شده است. امیدواریم با این اقدامات، پروژه‌ها در مدت‌زمان مناسبی تکمیل شوند.»

غفوری ادامه داد: «به‌دلیل رکود نیمه اول سال، یک برنامه زمان‌بندی جبرانی تدوین شد تا عقب‌افتادگی پروژه‌ها جبران شود. این برنامه نیازمند تنظیم زمان‌بندی جدید برای واریز مبالغ نیز بود. افزایش مبلغ قسط آورده متقاضی در این بازه زمانی صرفاً برای جبران این عقب‌افتادگی بوده است.»

وی ابراز امیدواری کرد: «با همراهی سیستم بانکی، بتوانیم هرچه سریع‌تر این پروژه‌ها را به مرحله تحویل برسانیم و مبلغ آورده متقاضیان به همان میزان عرفی قبلی (۴۰ میلیون تومان) بازگردد.»

source

توسط chidanet.ir