همشهری: این غذای خوشمزه که در میهمانی ها و مجالس هم پخته می‌شود، طعم ترشی دارد و در فصل پاییز و زمستان که انار تازه در بازار پیدا می‌شود بیشتر طبخ می‌شود. اگر دوست دارید روش پخت این غذای محلی را یاد بگیرید، مطلب زیر را از دست ندهید.

مواد لازم:

ران و سینه مرغ: ۴تکه

پیاز: ۳عدد

رب گوجه‌فرنگی: یک قاشق غذاخوری

رب انار ملس: یک قاشق غذاخوری

آب انار: یک لیوان

دانه انار: یک لیوان

نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

زردچوبه و روغن: به میزان لازم

آماده‌سازی‌: ۲۰ دقیقه

پخت: ۶۰ دقیقه

تعداد: ۴ نفر

طرز تهیه:

۱. تکه‌های مرغ را با نمک، فلفل سیاه و زردچوبه در یک کاسه مزه‌دارکنید و حدود نیم ساعت تا یک ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.

۲. یک پیاز را رنده کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود. مقداری زردچوبه، نمک و فلفل هم اضافه کرده و کمی تفت دهید.

۳. رب گوجه‌فرنگی و رب انار را اضافه کنید و تفت دهید تا کمی رنگ‌ مواد باز و طعم خامی‌اش گرفته شود.

۴. تکه‌های مرغ را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ مرغ‌ها تغییر کند. سپس آب انار و کمی آب اضافه کنید و بگذارید تا با حرارت ملایم پخته و آب آن غلیظ شود.

۵. ۲ پیاز دیگر را شسته و پوست گرفته و خلالی خرد کنید. پیازها را به همراه انار دانه شده در یک تابه تفت دهید تا طلایی شود، سپس نمک، زردچوبه و کمی رب انار به آن اضافه کنید.

۶. ترکیب پیاز و انار را به مرغ پخته شده اضافه کنید و اجازه دهید کمی با هم بپزند.

نکته: اگر رنگ غذا روشن بود می‌توانید به سلیقه و دلخواه خودتان مقدار رب گوجه‌فرنگی اضافه کنید.

source

توسط chidanet.ir