همشهری آنلاین: این خورشت خوشمزه مجلسی امضای سفره های کدبانوهای تهرانی در فصل بهار است. پس درست کردن این خورشت به سبک تهرانی ها را از دست ندهید.

مدت تهیه: نیم ساعت

زمان پخت: ۲ ساعت

تعداد: ۵ نفر

مواد لازم:

کنگر پاک شده: ۷۰۰ گرم

گوشت: ۴۰۰ گرم

پیاز متوسط : یک عدد

جعفری: ۲۰۰ گرم

نعنا: ۵۰ گرم

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

لیموعمانی: ۳ عدد

زردچوبه، فلفل سیاه، نمک: به میزان لازم

زعفران دم‌کرده: به میزان لازم

روغن: به میزان لازم

طرز تهیه:

۱- برگ‌های سفت و دور کنگر رو جدا کنید و پوست قسمت انتهایی ساقه که ترد و قابل خوردن است را جدا کنید و بشویید.

۲- گوشت‌هایی که خورشتی خوردکرده ایرد را در روغن تفت دهید و کمی زردچوبه به آن اضافه کنید.

۳- پیازها را نگینی خورد و سپس سرخ کنید. بعد از اینکه پیاز سبک شد، فلفل سیاه را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا عطر فلفل بلندشود.

۴- کنگرهای خوردشده را به پیاز داغ و ادویه‌ها اضافه کنید و کمی تفت دهید. حالا نوبت اضافه کردن لیمو عمانی هایی که چند سوراخ ریز در آنها ایجاد کرده اید.

۵- رب گوجه فرنگی را هم به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و تفت دهید و بعد کمی آب گرم به آن اضافه کنید تا رب ها در آب کاملا حل شود. در ادامه به اندازه کافی آب به محتویات قابلمه اضافه کنید.

۶- برای جا افتادن خورشت کنگر حدود ۲ ساعت زمان لازم دادید تا خورشت حسابی جا بیفتد.

۷- در نیم ساعت پایانی پخت خورشت، سبزی‌های معطر را که پاک کرده و ساطوری کرده اید، به همراه زعفران دم‌کرده به خورشت اضافه کنید.

۸- در اواخر پخت، نمک و فلفل خورشت را اندازه کنید.

نکته:

– اگه دوست دارید خورشت غلیظ‌تری داشته باشید، می‌توانید کمی آرد نخودچی یا لپه را تفت داده و به خورشت اضافه کنید.

-می‌توانید به جای گوشت خورشتی، از مرغ هم در این خورشت استفاده کنید. برای این کار مرغ را به همراه پیاز و ادویه‌ها تفت دهید و بعد بقیه مراحل را طبق دستور انجام دهید.

source

توسط chidanet.ir