در نشستی مشترک میان مدیران بانک مسکن و نهادهای زیرمجموعه وزارت راه و شهرسازی، برنامه‌ای برای تسریع در فروش اقساطی واحدهای نیمه‌تمام نهضت ملی مسکن به بحث گذاشته شد. موضوع محوری این جلسه، همکاری گسترده‌تر نهادهای متولی برای معرفی واحدهایی با پیشرفت فیزیکی بالای ۸۰ درصد جهت واگذاری به متقاضیان بود.

علی خورسندیان، مدیرعامل بانک مسکن، با تاکید بر لزوم اولویت‌بندی واحدهای آماده و نزدیک به تکمیل، اعلام کرد که تاکنون ۱۰۰ هزار واحد در قالب فروش اقساطی به خریداران تحویل داده شده‌اند و اکنون بیش از ۵۵ هزار واحد دیگر با پیشرفت بالا در آستانه واگذاری قرار دارند. او افزود: «در بین این واحدها، ۷ هزار مورد به مرحله اتمام کامل رسیده‌اند. تسریع در فروش اقساطی این واحدها، علاوه بر خانه‌دار شدن متقاضیان، به تامین مجدد منابع مالی برای پروژه‌های بعدی نیز کمک می‌کند.» این مقام بانکی خاطرنشان کرد که هماهنگی میان ارگان‌های درگیر، به‌ویژه در شناسایی، اولویت‌بندی و معرفی واحدهای آماده، کلید عبور موفق از موانع فعلی است.

نیاز به نظم سیستمی در واگذاری اقساطی

در ادامه نشست، محسن فاضلیان، عضو هیات مدیره و معاون اعتباری بانک مسکن، خواستار نگاه سیستمی به فروش اقساطی واحدها شد و گفت: «بانک مسکن تاکنون برای بیش از ۳۸۰ هزار واحد مسکونی تأمین مالی انجام داده که ۳۷۴ هزار واحد از این تعداد، تسهیلاتی به ارزش حدود ۱۲۶ هزار میلیارد تومان دریافت کرده‌اند.» او تاکید کرد که واگذاری سریع‌تر واحدهای آماده، ضمن جبران سهم‌الشرکه‌ها، بانک را برای ورود پرقدرت‌تر به فازهای بعدی نهضت ملی مسکن توانمندتر می‌سازد.

حمایت وزارت راه از تسریع در واگذاری‌ها

سعید شاهین‌فر، مدیرکل دفتر طرح‌ریزی و پایش طرح‌های مسکن وزارت راه و شهرسازی، نیز در این نشست بر همکاری کامل این وزارتخانه با بانک مسکن در زمینه تسریع واگذاری واحدهای نهضت ملی مسکن تاکید کرد. او گفت: «حمایت از روند پیش‌فروش اقساطی، بخشی از تعهد دولت در اجرای این طرح بزرگ است.»

همکاری بنیاد مسکن و دغدغه مدیران استانی

حمیدرضا سهرابی، معاون مسکن و عمران شهری بنیاد مسکن نیز با تاکید بر نقش کلیدی بانک مسکن در تامین مالی پروژه‌های مسکن، افزود: «همراهی ما در وصول مطالبات، گامی موثر در افزایش قدرت تسهیلات‌دهی بانک و تحقق اهداف مسکن‌سازی خواهد بود.»
در بخش پایانی این جلسه، مدیران شعب بانک مسکن از استان‌هایی مانند اصفهان، قزوین، لرستان و غرب تهران نیز از طریق ویدئوکنفرانس، چالش‌های اجرایی را مطرح و راهکارهای اجرایی متناسب با شرایط منطقه‌ای ارائه کردند.

source

توسط chidanet.ir