به گزارش اخبارساخته ها؛ در سومین جلسه کمیته انرژی شستا داور نظری، معاون تعالی سازمانی و اقتصاد دانش‌بنیان شستا و مدیران عامل دو هلدینگ‌ سیمان تامین (سیتا) و مدیریت توسعه انرژی تامین (تدکو) حضور داشتند.

مدیریت مصرف انرژی، بهینه‌سازی مدیریت مصرف انرژی، تبدیل راهکارهای انرژی به کسب و کار، افزایش 1000 درصدی تولید برق تجدیدپذیر، حداقل‌سازی جریمه‌ها بخشی از وظایف کمیته انرژی شستا است.

در این جلسه که تعدادی از مدیران عامل شرکت‌های تابعه دو هلدینگ‌ سیمان تامین (سیتا) و توسعه انرژی تامین (تدکو) حضور داشتند داور نظری، معاون تعالی سازمانی و اقتصاد دانش‌بنیان اعلام کرد: در حال حاضر مساله ناترازی انرژی از جمله مسائل مهم کشور است که در همین راستا کمیته‌ای در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای بررسی اثرات این موضوع بر بخش تولید تشکیل شده که درحال رصد و گزارش‌گیری از سازمان‌های تابعه است.

وی با اشاره به تاکید مدیرعامل شستا مبنی بر برگزاری جلسات کمیته انرژی شستا به صورت مستمر افزود: نقشه راه انرژی هلدینگ سیتا تدوین شده و به زودی برای اجرا ابلاغ خواهد شد.

همچنین در این جلسه اعلام شد که استفاده از انرژی بادی و خورشیدی در دنیا رو به تزاید است هر چند که هم‌اکنون 60 درصد سبد انرژی جهان همچنان فسیلی است؛ 70 درصد انرژی مصرفی در کشور ما گاز است در حالی که این وضعیت در روسیه به عنوان دارنده رتبه اول ذخیره گاز دنیا متفاوت است زیرا گاز فقط 50 درصد سبد انرژی روسیه را تشکیل می‌دهد.

در بخشی از نقشه راه انرژی تدوین شده برای هلدینگ سیمانی شستا آمده است که 35 درصد هزینه سالانه مصرف انرژی در هلدینگ سیتا حدود 3158 میلیارد تومان است که در همین راستا اخذ گواهینامه استاندارد سیستم مدیریت انرژی ISO50000 و راه اندازی مرکز جامع پایش و مدیریت انرژی در تمامی شرکت‌ها باید مدنظر و در دستور کار قرار گیرد.

محمدرضا محمدی، مدیرعامل هلدینگ سیمان تامین (سیتا) با بیان اینکه 52 و سه دهم درصد هزینه انرژی مصرفی شستا متعلق به گروه سیمانی این هلدینگ است اعلام کرد: برای تدوین نقشه راه انرژی صنعت سیمان گروه شستا 700 نفر ساعت کار کارشناسی انجام شده است.

وی گفت: یک نیروگاه خورشیدی 11 مگاواتی در شاهرود به همت شستا در حال ساخت است؛ در حال حاضر شرکت‌های سیمان شاهرود، سیمان ساوه، سیمان زنجان، سیمان خاش، سیمان خرامه وابسته به شستا گام‌های بزرگی را برای تامین برق از انرژی خورشیدی برداشته‌اند.

مدیرعامل سیتا ادامه داد: طرح مطالعاتی و احداث احداث 30 مگاوات نیروگاه خورشیدی به صورت مستقیم، 16 مگاوات نیروگاه خورشیدی تجمیعی، 10 مگاوات نیروگاه برق آبی در مراحل مختلف و با پیشرفت‌های متفاوت در دستور کار است.

محمدی تاکید کرد:  نیروگاه‌های خورشیدی شستا تا پایان سال جاری وارد مدار تولید خواهد شد.

بهمن صالحی جاوید، مدیرعامل هلدینگ مدیریت توسعه انرژی تامین (تدکو) هم در این جلسه، درباره نقشه راه انرژی، افزایش کارایی و ارتقاء بهره‌وری انرژی، تولید اقتصادی انرژی، ارتقاء تکنولوژیک در جهت افزایش بهره‌وری، تامین و خرید انرژی را به صورت تفصیلی سخن گفت.

انتهای پیام/

منبع خبر: شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی

source

توسط chidanet.ir