به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (خوزستان)، شبنم کوچک پور، معاون معماری و شهرسازی اداره کل راه و شهرسازی خوزستان گفت: جلسه کارگروه زیربنایی، توسعه روستایی، عشایری، شهری و آمایش سرزمینی و محیط زیست به ریاست محمد خانچی، معاون هماهنگی امور عمرانی در سالن جلسات این معاونت برگزار شد.

وی افزود: در این جلسه چندین طرح اشتغال‌زایی، صنعتی، کشاورزی و خدماتی مطرح شد و توسط اعضا مورد بحث و بررسی کارشناسی قرار گرفت.

کوچک پور اظهار کرد: جلسه کارگروه امور زیربنایی توسعه روستایی، عشایری، شهری و آمایش سرزمین و محیط زیست با هدف حمایت از سرمایه گذار و رونق تولید و اشتغال برگزار شد.

معاون معماری و شهرسازی اداره کل راه و شهرسازی خوزستان تصریح کرد: برای تحقق اهداف دولت در خصوص تامین زمین طرح نهضت ملی مسکن و همچنین رونق و گسترش کسب و کار بی وقفه تلاش خواهیم کرد.

وی گفت: کلیه موارد طرح نهضت ملی مسکن در استان خوزستان در حوزه شهرسازی را خارج از نوبت بررسی خواهیم کرد تا این طرح ملی در موعد مقرر به سرانجام برسد.

محمد خانچی، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری در این جلسه به اهمیت رشد همه جانبه روستاهای سطح استان اشاره کرد و افزود: الحمدالله در حوزه زیربنایی و عمرانی در سال‌های اخیر شاهد اجرای بیش از ۶۰۰۰ پروژه در سطح روستاها و عشایر استان بوده‌ایم و این امر موجب انقلابی در حوزه عمرانی سطح روستاها شده است.

معاون عمرانی استانداری به راه اندازی قرارگاه پیشرفت همه جانبه روستاهای سطح استان اشاره کرد و افزود: در راستای توسعه همه جانبه روستاهای استان با تشکیل قرارگاه جهادی پیشرفت همه جانبه روستاهای استان شاهد ایجاد حرکت‌های مبارکی در این خصوص توسط دستگاه‌های مرتبط با روستاها بوده ایم.

وی گفت: در حوزه گردشگری روستایی نیز با شناسایی ۳۳۰ روستای دارای ظرفیت گردشگری اقدامات خوبی در این خصوص انجام پذیرفته و اولین بوم گردی دهیاری‌های کشور در استان خوزستان راه اندازی شده است. و در این خصوص شاهد رشد چشمگیر بوم گردی و مراکز گردشگری روستاهای سطح استان هستیم. که در این راستا نیز بانک اطلاعات جامع روستاهای دارای ظرفیت گردشگری استان خوزستان طراحی شد.

خانچی در پایان به هماهنگی دستگاه‌های متولی در این حوزه اشاره کرد و افزود: بنیاد مسکن، میراث فرهنگی و گردشگری با محوریت اداره کل امور روستایی استانداری باید در این خصوص با هماهنگی امورات خود و دوری از تداخل فعالیت‌های خود مانع از هدر رفت زمان و هزینه‌ها گردند. و همچنین باید در شناسایی روستاهای گردشگری استان با توجه به رنگین کمان و ظرفیت‌های مختلف اقوام و آب و هوا و ظرفیت‌های گردشگری مختلف از طبیعی، فرهنگی و همچنین مقاومت تاریخی اقوام خوزستان با نگاه پهنه وسیع استان به آن توجه کرد.

source

توسط chidanet.ir