قیمت بلوک لیکا ساوه در نیمه دوم سال 1403 از حدود 4,000 تومان که مختص به بلوک های ابعاد آجر می باشد آغاز شده و تا 70,000 تومان که قیمت بلوک لیکا 30 سانتی 10 جداره با 31 سوراخ است، متغیر می باشد. پس از آن قیمت بلوک هبلکس بیشتر از دو نوع دیگر است و قیمت هر عدد آن به 50,000 تومان هم می رسد.

به گزارش اخبار ساختمان، بلوک از جمله پرکاربردترین مصالح مورد استفاده در ساختمان سازی است که به منظور اجرای دیوار داخلی و خارجی، سقف، دیوار محوطه و … مورد استفاده قرار می گیرد. در گذشته عمده بلوک های مورد استفاده از نوع سیمانی و یا سفالی بودند، اما امروزه با پیشرفت تکنولوژی و نیاز به سبک سازی ساختمان، استفاده از انواع بلوک هبلکس و لیکا گسترش یافته و در دستور کار قرار گرفته است. با توجه به تنوع محصولات، قیمت بلوک دیواری ها نیز با یکدیگر متفاوت استعمران مدرن ارائه دهنده انواع خدمات و مصالح ساختمانی می باشد که به منظور دریافت مشاوره رایگان و خرید محصولات یا دریافت خدمات می توانید با شماره ۰۲۱۶۲۹۹۹۶۷۵ تماس بگیرید.

 

مقایسه قیمت انواع بلوک دیواری

 

بررسی تفاوت قیمت بلوک دیواری

از پرکاربردترین انواع بلوک در ساختمان سازی می توان به بلوک های هبلکس، لیکا، سفال و سیمانی اشاره کرد. از این میان بالاترین قیمت بلوک دیواری مربوط به بلوک لیکا می باشدقیمت بلوک لیکا ساوه در نیمه دوم سال ۱۴۰۳ از حدود ۴,۰۰۰ تومان که مختص به بلوک های ابعاد آجر می باشد آغاز شده و تا ۷۰,۰۰۰ تومان که قیمت بلوک لیکا ۳۰ سانتی ۱۰ جداره با ۳۱ سوراخ است، متغیر می باشد. پس از آن قیمت بلوک هبلکس بیشتر از دو نوع دیگر است و قیمت هر عدد آن به ۵۰,۰۰۰ تومان هم می رسد. در مقایسه قیمت بلوک دیواری سفال و سیمانی باید گفت که قیمت بلوک سیمانی تولید شده به روش دستی تقریبا برابر با انواع سفالی می باشد، اما سایر انواع بلوک سیمانی قیمت بالاتری از بلوک های سفال دارند.

قیمت بلوک دیواری هبلکس

بلوک های هبلکس یا بلوک های سبک اتوکلاو شده نوع جدیدی از بلوک های دیواری هستند که بدون نیاز به ملات و به کمک چسب های مخصوص قابل اجرا می باشند. ابعاد این بلوک ها نسبت به سایر انواع بلوک دیواری بزرگتر بوده و سرعت دیوارچینی با آن بیشتر است. سبک بودن محصول از دیگر دلایل افزایش سرعت ساخت و ساز می باشد، ضمن اینکه این ویژگی هبلکس باعث کاهش مرده ساختمان شده و بهبود عملکرد سازه در برابر زلزله را موجب می گردد. عایق صوتی و حرارتی بودن از دیگر مزایای این بلوک می باشددر صورت استفاده از هبلکس برای دیوارچینی دیگر نیازی به زیرکاری و استفاده از گچ خاک نبوده و از این رو در هزینه ها صرفه جویی می گردد.

متداول ترین ابعاد بلوک های هبلکس ۲۵*۶۰ سانتی متر می باشد که در ضخامت های مختلف تولید می شوند. برای دیوارهای داخلی غالبا از ضخامت های ۱۰ و ۱۲ سانتی متر و برای دیوارهای خارجی از ضخامت های بالاتر هبلکس استفاده می شود.

قیمت بلوک دیواری هبلکس به صورت مترمکعب ارائه می شود و می توان گفت که برای یک برند، غالبا قیمت هر مترمکعب بلوک هبلکس با ضخامت های متفاوت با هم یکسان است. به طور مثال قیمت هبلکس ۱۵ سانتی و قیمت هبلکس ۲۰ سانتی با هم برابر می باشد. البته لازم به ذکر است که قیمت هر عدد از این بلوک ها با هم متفاوت بوده و یکسان نیست. هرچه ابعاد بلوک کوچک تر باشد، قیمت آن هم کمتر خواهد بود بر این اساس قیمت هر عدد هبلکس ۱۵ سانتی از قیمت هبلکس ۱۰ سانتی بیشتر است.

 

قیمت بلوک هبلکس

لیست قیمت بلوک دیواری هبلکس

در جدول زیر لیستی از قیمت پرکاربردترین انواع هبلکس ۲۵*۶۰ سانتی متر ارائه شده است. این قیمت ها برای پاییز ۱۴۰۳ بوده و برای استعلام قیمت بروز محصول می توانید با کارشناسان عمران مدرن تماس بگیرید.

 

لیست قیمت بلوک دیواری هبلکس

ضخامت (سانتی متر)

قیمت هبلکس (هر متر مکعب)

۸

۱,۱۰۰,۰۰۰ تا ۱,۶۱۰,۰۰۰

۱۰

۱,۰۸۰,۰۰۰ تا ۱,۶۰۰,۰۰۰

۱۲

۱,۰۸۰,۰۰۰ تا ۱,۶۰۰,۰۰۰

۱۵

۱,۰۸۰,۰۰۰ تا ۱,۶۰۰,۰۰۰

۲۰

۱,۰۸۰,۰۰۰ تا ۱,۶۰۰,۰۰۰

 

این اختلاف قیمت به دلیل تفاوت در برند، نوع بسته بندی، کیفیت محصول و … می باشد. قیمت بلوک هبلکس بسته بندی شده با پالت ارزان تر از هبلکس های بسته بندی شده با شرینک است.

قیمت بلوک دیواری لیکا

این بلوک ها که با استفاده از پوکه های صنعتی لیکا ساخته می شوند جزو بلوک های سبک ساختمانی محسوب می گردند. وزن این محصول از ۱/۲۵ کیلوگرم تا ۲۲ کیلوگرم با توجه به متفاوت بودن مشخصات، متغیر است. سبک ترین بلوک لیکا ساوه ، بلوک های ابعاد آجر آن است. بلوک لیکا در انواع توخالی، تو پر، H شکل، نیمه، ته پر، نعل درگاهی، فارسی بر و … با تعداد جداره های مختلف تولید می شود که با توجه به محل و نوع کاربری می توان هر یک از انواع آن را انتخاب و خریداری نمود. وزن کم، مقاومت حرارتی بالا، مقاومت در برابر آتش سوزی و تنوع ابعاد از مزایای بلوک لیکا می باشد. بر خلاف بلوک هبلکس، برای اجرای دیوار با استفاده از لیکا و سایر بلوک ها، به گچ و خاک نیاز است.

 

قیمت بلوک لیکا

 

لیست قیمت بلوک دیواری لیکا

در نیمه دوم سال ۱۴۰۳ قیمت بلوک لیکا ساوه از حدود ۴,۰۰۰ تومان تا ۷۰,۰۰۰ تومان متغیر است. ارزان ترین قیمت لیکا مختص بلوک ابعاد آجر می باشد. در جدول زیر بازه قیمتی انواع بلوک های لیکا به تفکیک ارائه شده است.

لیست قیمت بلوک دیواری لیکا

نوع بلوک لیکا

قیمت هر عدد (تومان)

ابعاد آجر

۴,۰۰۰

نعل درگاه (U)

۱۵,۰۰۰ تا ۲۸,۰۰۰

H شکل

۲۳,۰۰۰ تا ۳۵,۰۰۰

تو پر

۱۲,۰۰۰ تا ۶۶,۰۰۰

تو خالی

۱۷,۰۰۰ تا ۷۰,۰۰۰

نیمه

۱۲,۰۰۰ تا ۲۱,۰۰۰

 

قیمت بلوک دیواری سیمانی

بلوک دیواری سیمانی از نظر وزن به دو دسته بلوک سیمانی سنگین و سبک تقسیم بندی می گردد. از انواع سنگین آن در دیوارچینی حیاط و محوطه استفاده شده و از انواع سبک برای دیوارچینی ساختمان استفاده می شود. در ساخت بلوک های سبک سیمانی، پوکه معدنی و در ساخت بلوک های سیمانی سنگین، ماسه به کار می رود. این بلوک ها به دو صورت ساده و با کام و زبانه تولید می شوند. ابعاد متداول بلوک های سیمانی ۲۰*۴۰ و ۲۰*۵۰ می باشد و تنوع آن در ضخامت یا همان عرض و تعداد جداره های محصول است. قیمت بلوک دیواری سیمانی به صورت هر عدد ارائه شده و از حدود ۱۳,۰۰۰ تومان تا ۲۸,۰۰۰ تومان متغیر می باشد.

 

قیمت بلوک سیمانی

در جدول زیر لیست قیمت بلوک دیواری سیمانی ارائه شده است:

لیست قیمت بلوک دیواری سیمانی

نوع

روش تولید

قیمت هر عدد (تومان)

سبک (پوکه معدنی)

تمام اتومات

۱۳,۰۰۰ تا ۲۹,۰۰۰

سنگین (ماسه ای)

تمام اتومات

۱۸,۰۰۰ تا ۲۷,۰۰۰

 

قیمت بلوک دیواری سفال

بلوک های سفالی هم به صورت توخالی و هم توپر تولید می شوند اما انواع توخالی آن کاربرد بیشتری دارند. همچین این بلوک ها به صورت فوم دار نیز به فروش می رسند. قیمت بلوک دیواری سفال بر اساس نوع، تعداد جداره ها، کیفیت تولید، نوع پخت، بسته بندی، ابعاد و … متفاوت است. این بلوک ها از نظر عایق صوتی و حرارتی عملکرد خوبی دارند اما میزان شکستگی و پرتی این محصول زیاد بوده و سرعت اجرای آن از بلوک لیکا و به ویژه هبلکس کمتر است.

 

قیمت بلوک سفال

قیمت هر عدد بلوک سفال به طور میانگین از حدود ۳,۰۰۰ تومان شروع می شود. اگر چه قیمت بلوک دیواری سفالی نسبت به سایر انواع بلوک ذکر شده کمتر می باشد، اما باید توجه داشت که کمتر بودن سرعت اجرای سفال، باعث افزایش هزینه های مربوط به نیروی کار شده و موجب کاهش سرعت اجرای پروژه نیز می گردد.

به منظور مشاهده مشخصات و قیمت بلوک دیواری های مختلف می توانید به سایت عمران مدرن به نشانی omranmodern.com مراجعه نمایید.

source

توسط chidanet.ir