به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای چهارمحال و بختیاری)،حسین مالکی، معاون حمل و نقل اداره کل راهداری استان در خصوص فراخوان اعطای تسهیلات به ناوگان حمل و نقل عمومی جادهای چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: در سال جاری اعطای تسهیلات تبصره ۱۸ همانند سنوات گذشته به ناوگان حمل و نقل عمومی اجرا میشود و مالکین ناوگان اتوبوسی و مینیبوسی استان که متقاضی استفاده از تسهیلات بند (الف) تبصره (۱۸) قانون بودجه سال ۱۴۰۳ هستند میتوانند برای دریافت تسهیلات تعمیرات ناوگان اقدام کنند.
معاون حمل و نقل اداره کل راهداری چهارمحال و بختیاری بیان کرد: طبق تفاهم نامهای که بین وزارت اقتصاد و دارایی، وزارت راه و شهرسازی و صندوق کارآفرینی امید منعقد شده، مالکین ناوگان اتوبوسی و مینیبوسی میتوانند برای بازسازی ناوگان خود، طبق دستورالعمل از تسهیلات یک میلیارد تومان برای اتوبوس و ۴۰۰ میلیون تومان برای بازسازی مینیبوس بهرهمند شوند.
وی با بیان اینکه ناوگانی که تقاضای دریافت تسهیلات را دارد توسط انجمن صنفی رانندگان بازدید می شود، ادامه داد: به دلیل اینکه روند تولید اتوبوس در کشور کاهش یافته، بازسازی ناوگان شامل نوسازی صندلی، تعمیرات موتور و… با شرایط خاص و اعطای تسهیلات انجام می شود.
مالکی عنوان کرد: نرخ سود تسهیلات ۱۳ درصد است و حداکثر طی مدت زمان ۵ سال بازپرداخت صورت می گیرد.
معاون حمل و نقل اداره کل راهداری چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه سایت ثبت نام تسهیلات www.T۱۸.rmto.ir است، گفت: رانندگان از تاریخ ۶ تا ۲۰ آذرماه ۱۴۰۳ میتوانند با مراجعه به این آدرس مدارک خود را بارگذاری کنند.
وی بیان کرد: با بیان اینکه برای دریافت این تسهیلات نیازی به مراجعه حضوری نیست، و مراحل کار صرفا از طریق سامانه صورت میگیرد، گفت: اولویت اعطای تسهیلات با ناوگان فعال در حوزه حمل و نقل عمومی و براساس کارت هوشمند فعال و داشتن تعداد ۱۲۰ صورت وضعیت از ابتدای سال ۱۴۰۱ تا انتهای سال ۱۴۰۲ است.
مالکی خاطرنشان کرد: با توجه به محدودیت منابع اعتباری تخصیص یافته؛ ناوگان واجد شرایط دارای توجیه فنی و کارکرد مناسب و غیره بررسی شده و افراد واجد شرایط مطابق ضوابط پرداخت می شود.
وی یادآور شد: تعهد متقاضیان برای تحقق اشتغال پیش بینی شده و تداوم فعالیت ناوگان در حمل و نقل جاده ای از الزامات دریافت تسهیلات است.
مالکی گفت: شرایط سنی از ۱۸ تا ۷۰ سال است و تسهیلات دریافت شده برای اتوبوس در دو مرحله و به حساب مرکزی که بازسازی را انجام می دهد واریز می شود.