پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

 

جایگزینی پروتئین گوشت با پروتئین‌های موجود در مغزها و حبوبات می‌تواند احتمال بیماری قلبی را کاهش دهد.

به گزارش انتخاب و به نقل از هلث دی؛ تحقیقی 30 ساله نشان داده است که این تغییر در رژیم غذایی می‌تواند در پیشگیری از بیماری‌های قلبی-عروقی و بیماری‌های شریان کرونری مؤثر باشد.

 

چرا پروتئین‌های گیاهی مفید هستند؟

 

پروتئین‌های گیاهی مانند حبوبات و مغزها به کاهش فشار خون، کاهش چربی‌های خون و کاهش التهاب کمک می‌کنند. این غذاها همچنین غنی از موارد زیر هستند:

• فیبر

• ویتامین‌های آنتی‌اکسیدانی

• مواد معدنی

• چربی‌های سالم

 

نسبت بهینه پروتئین گیاهی به حیوانی برای سلامت قلب

 

• برای بیماری‌های قلبی-عروقی (CVD): نسبت پروتئین گیاهی به حیوانی 1 به 2 فواید چشمگیری دارد.

• برای بیماری‌های شریان کرونری (CHD): نسبت بالاتر 1 به 1.3 یا بیشتر حداکثر حفاظت را ارائه می‌دهد.

 

جزئیات تحقیق

 

این مطالعه توسط محققان دانشگاه هاروارد انجام شد و طی 30 سال رژیم غذایی بیش از 203,000 مرد و زن شرکت‌کننده را بررسی کرد.

• شرکت‌کنندگان هر چهار سال یک‌بار در مورد رژیم غذایی‌شان، از جمله مصرف پروتئین، مورد پرسش قرار گرفتند.

• طی دوره مطالعه، بیش از 16,100 مورد CVD، شامل بیش از 10,000 مورد CHD و بیش از 6,000 سکته، ثبت شد.

 

نتایج بیشتر

 

افرادی که در رژیم غذایی‌شان بیشترین میزان پروتئین گیاهی را داشتند:

• 28 درصد کاهش خطر بیماری‌های قلبی-عروقی

• 36 درصد کاهش خطر بیماری‌های شریان کرونری

 

توضیحات بیشتر

 

تحقیقات نشان داد جایگزینی گوشت با مغزها و حبوبات به کاهش چربی‌های خون، بهبود فشار خون و کاهش التهاب کمک می‌کند. مواد غذایی گیاهی همچنین فیبر، ویتامین‌های آنتی‌اکسیدانی، مواد معدنی و چربی‌های سالم دارند که همگی به کاهش عوامل خطر بیماری‌های قلبی کمک می‌کنند.

 

 

source

توسط chidanet.ir