به گزارش خبرنگار مهر، سید محمود حسینی‌پور شنبه شب در سومین جلسه شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و هیئت امنای مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس استان با گرامیداشت ۹ دی سالروز حماسه بصیرتی ملت ایران اظهار داشت: حماسه حضور مردم در ۹ دی حماسه‌ای بود که خود مردم آن را آفریدند و شاهد سیل مردم برای پیوند با ولایت بودیم که دمار از روزگار فتنه‌گران درآوردند و پس از ۹ دی فتنه‌گران سر جایشان نشستند و در مقابل نظام اظهار نظر نکردند.

وی افزود: ۹ دی یوم الله و معجزه خداوند برای حفظ نظام است و با شکست دشمنان دیگر امیدی برای جریان غربی، عبری و عربی نماند که جمهوری اسلامی را مورد هجمه قرار بدهند.

استاندار مازندران ادامه داد: البته تلاش‌های دیگری را در طول این چند سال انجام دادند، اما با بصیرت مردم تمامی فتنه‌ها خنثی شد و ما امروز شاهد توسعه انقلاب اسلامی در قلب اروپا و آمریکا هستیم.

حسینی پور تصریح کرد: مردم ایران اسلامی در هشت سال دفاع مقدس با تمام وجود از ارزش‌های انقلاب اسلامی دفاع کردند و عزت ایران اسلامی امروز مرهون خون پاک همین شهداست.

استاندار مازندران با بیان اینکه سردار سلیمانی حلقه اتصال دفاع مقدس و جبهه مقاومت است، اذعان داشت: جبهه مقاومت از فرهنگ دفاع مقدس برخاسته است و شهدای ما به یمن اعتبار بخشیدند و به برکت انقلاب اسلامی و شهدا، یمن یک تنه در مقابل آمریکا ایستاد و شاهد اتفاقات خوب در منطقه هستیم.

حسینی‌پور با گرامیداشت یاد و خاطره شهید سید رضی موسوی، افزود: هر چقدر این عزیزان ما مظلومانه به شهادت برسند سقوط رژیم صهیونسیتی نزدیک‌تر خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس یک مجموعه معنوی است، به اهمیت این مرکز فرهنگی اشاره کرد و گفت: این مرکز به‌عنوان یک خاکریز مستحکم در مقابل تهاجم فرهنگی است.

حسینی‌پور افزود: باید این مکان مقدس را به‌عنوان جبهه محکم و اثرگذار در مقابل تهاجم فرهنگی دشمن بدانیم و نمادسازی ارزش‌های دفاع مقدس در این مکان انجام شود.

پیشرفت ۶۰ درصدی پارک موزه دفاع مقدس

وی به پیشرفت ۶۰ درصدی مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس مازندران اشاره کرد و خواستار شد برای تکمیل آن همه دستگاه‌های اجرایی پای کار بیایند.

استاندار مازندران تأکید کرد: در حوزه شهرداری‌ها هم تمامی شهرداری‌های استان باید پای کار بیایند و برای هر شهرداری به اقتضای آن شهرداری مأموریت تعریف شود.

وی با بیان اینکه ۲۲ نماد از هر شهرستان استان در این مکان تعریف شود، پیشنهاد کرد: همایش بعدی شهرداران و رؤسای شورای اسلامی شهرها در مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس مازندران برگزار شود.

حسینی‌پور جذب مشارکت مردمی را در تکمیل پروژه مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس مازندران مؤثر دانست و با بیان اینکه طراحی برنامه ۵ ساله این مرکز فرهنگی ضروری است، گفت: دانشگاهیان و فرهنگیان به این موضوع ورود پیدا کنند.

این مسئول همچنین ایجاد گروه رسانه‌ای از مجموعه دفاع مقدس را ضروری دانست و بیان کرد: احیای ظرفیت‌های استانی و فعال کردن نخبگان و دعوت شخصیت‌های ملی و استانی را به این مکان در تسریع و پیشرفت پروژه‌ها مؤثر دانست.

وی با بیان اینکه استان مازندران مقصد گردشگری است، فضای مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس مازندران باید به‌گونه‌ای تعریف شود که گردشگران بین‌المللی هم از این مرکز فرهنگی دیدن کرده و با سبک زندگی رزمندگان و ارزش‌های دفاع مقدس آشتا شوند.

حسینی‌پور خطاب به مدیران دستگاه‌های مربوطه گفت: برخی از پروژه‌ها در گذشته تعیین تکلیف شده بود، اما موارد اداری باقی ماند که باید هر چه زودتر مرتفع شود.

source

توسط chidanet.ir